Boekingen

Stabat Mater Pergolesi 3 april 2022

Het zo geliefde Stabat Mater van G. B Pergolesi (1710-1736) is te horen in de Pauluskerk. Zondagmiddag 3 april 15.30-16.15 uur.

De muziek schetst eerst het drama, de moeder naast het kruis waar haar zoon te sterven hangt. Dan komt het verhaal dichterbij en wordt meer en meer persoonlijk. In de loop van het stuk draait het om en wordt het een verhaal van hoop. De laatste delen hebben een stemming van overgave en jubelen. Deze muziek raakt en ontroert iedereen.

Bezetting

Sopraan:                     Claudia Kühnt
Alt:                              Inge van Keulen
Viool                            Jos van der Bent
Viool                            Elfriede Kooreman
Altviool                        Renske Ligtmans
Viola da gamba:         Jan Kaldeway

Pauluskerk Rijsenburgselaan 2a, Driebergen, 15.30 uur.
Toegang 15 Euro (meer mag, u weet dat het voor musici magere jaren waren). Geen pinautomaat.
Kinderen zijn welkom en hebben gratis toegang. De meeste kinderen houden van barokmuziek.
Aanmelden per mail: pauluskerkprogrammagroep@outlook.com

16 april zaterdagmiddag Concert na de markt 16.00-17.00 uur, Lutherse Kerk Amersfoort. Zang Claudia Kühnt en Inge van Keulen, orgel Cees Willem van Vliet. Vrij entree, vrijwillige bijdrage

 

Tegen de tijd – Parels van het Nederlandse lied

Op dit moment heb ik een programma ‘Tegen de tijd – Parels van het Nederlandse lied’ met de pianist Sjoerd Brouwer.  Wat een schat aan mooie muziek hebben wij in onze eigen taal. We hebben veel plezier met dit gemengd vrolijk, ernstig en hilarisch Nederlandstalig repertoire. Wij delen dit plezier graag met jullie! Een avond lachen en overpeinzen is op dit moment sowieso een goed idee. Onder meer muziek en teksten van Jules de Corte, Annie Schmidt, Jan Rot, Frank Boeijen. Ook liedjes die je bijna vergeten was.

Wil je vast iets horen:

12 maart in Rhenen staan we op het Henk Deysplein bij de Jumbo, 14.00 -14.30 uur. We laten dan een aantal nummers horen uit het programma.

 

U kunt me boeken voor het geven van een concert of voor het zingen op gelegenheden.  zoals een feest, een bruiloft, een begrafenis of plechtigheid.

Duetten
Daarnaast heb ik een uitgebreid repertoire met Claudia Witlam sopraan. Onze stemmen vullen elkaar mooi aan. We hebben zowel religieuze werken als Stabat Mater van Pergolesi op ons programma, als allerlei sfeervolle duetten van Faure, Delibes, Mendelssohn en Dvorak.

Kwartet Vier!Vocaal zingt klassiek tot close harmony en alles daartussen. Voor feestavonden, plechtigheden, belangrijke levensmomenten om te vieren. Met Claudia Kuhnt – sopraan, Inge van Keulen – alt,  Caspar van den Burgh – tenor, Hubert ter Meulen – bas.

Jiddisje muziek
Wij kunnen een concert of een feestavond verzorgen. De formatie bestaat uit accordeon, viool en zang.  Als het past in de avond, kan ik er Joodse verhalen bij vertellen. Een afwisseling van melancholie en vreugde, diepe ernst en zelfspot, en ontzettend veel plezier, voor zowel u als voor ons! Ik werk met meerdere muzikanten. Op de viool spelen Jos van der Bent/Koos Koopmans en op accordeon Peter van Os/Geleijn van der Ham.