Boekingen

U kunt me boeken voor het geven van een concert of voor het zingen op gelegenheden.  zoals een feest, een bruiloft, een begrafenis of plechtigheid.

 

Op dit moment heb ik een programma ‘Parels van het Nederlandse lied’ met de pianist Sjoerd Brouwer.  Wat een schat aan mooie muziek hebben wij in onze eigen taal. We hebben veel plezier met dit gemengd vrolijk, ernstig en hilarisch Nederlandstalig repertoire. Wij delen dit plezier graag met jullie! Een avond lachen en overpeinzen is op dit moment sowieso een goed idee. Onder meer muziek en teksten van Jules de Corte, Annie Schmidt, Jan Rot, Frank Boeijen. Ook liedjes die je bijna vergeten was.

 

Duetten
Daarnaast heb ik een uitgebreid repertoire met Claudia Witlam sopraan. Onze stemmen vullen elkaar mooi aan. We hebben zowel religieuze werken als Stabat Mater van Pergolesi op ons programma, als allerlei sfeervolle duetten van Faure, Delibes, Mendelssohn en Dvorak.

Kwartet Vier!Vocaal zingt klassiek tot close harmony en alles daartussen. Voor feestavonden, plechtigheden, belangrijke levensmomenten om te vieren. Met Claudia Kuhnt – sopraan, Inge van Keulen – alt,  Eric Jansen – tenor, Hubert ter Meulen – bas.

Jiddisje muziek
Wij kunnen een concert of een feestavond verzorgen. De formatie bestaat uit accordeon, viool en zang.  Als het past in de avond, kan ik er Joodse verhalen bij vertellen. Een afwisseling van melancholie en vreugde, diepe ernst en zelfspot, en ontzettend veel plezier, voor zowel u als voor ons! Ik werk met meerdere muzikanten. Op de viool spelen Jos van der Bent/Koos Koopmans en op accordeon Peter van Os/Geleijn van der Ham.