Boekingen

U kunt me boeken voor het geven van een concert of voor het zingen op gelegenheden.  zoals een feest, een bruiloft, een begrafenis of plechtigheid.

Luit en zang
Ik heb een programma met Gert de Vries, luitist met Engelse en Franse luitliederen. Tussendoor geven we uitleg over het instrument, de stijlen in de muziek en de poetische teksten.

Piano en zang
Ik heb contact met meerdere pianisten en kan zo altijd een programma op maat samenstellen. Bijvoorbeeld een religieus programma met liederen van Brahms, of een mooie avond met Frauenliebe- und Leben.

Duetten
Daarnaast heb ik een uitgebreid repertoire met Claudia Witlam sopraan. Onze stemmen vullen elkaar mooi aan. We hebben zowel religieuze werken als Stabat Mater van Pergolesi op ons programma, als allerlei sfeervolle duetten van Faure, Delibes, Mendelssohn en Dvorak.

Oude muziek
Ik maak deel uit van het oude muziekensemble ‘een vrolic wesen’ (kistorgel, renaissanceschuiftrompet, gamba). Wij kunnen een heel bijzonder programma samenstellen uit ons repertoire van zowel geestelijke als wereldlijke muziek van Back tot Middeleeuwen. 

Jiddisje muziek
Wij kunnen een concert of een feestavond verzorgen. De formatie bestaat uit accordeon, viool en zang.  Als het past in de avond, kan ik er Joodse verhalen bij vertellen. Een afwisseling van melancholie en vreugde, diepe ernst en zelfspot, en ontzettend veel plezier, voor zowel u als voor ons! Ik werk met meerdere muzikanten. Op de viool spelen Jos van der Bent/Koos Koopmans en op accordeon Peter van Os/Geleijn van der Ham.