Cursus liedzang

cursus liedzang

De cursus ‘zing je lied’ is voor mensen die een lied willen kunnen overbrengen op anderen. Hoe komt het over, wat vraagt de interpretatie van dit lied of deze stijl? Zangtechnische onderwerpen, articulatie, verbinding van wat je zingt met je lichaamstaal, zeer diverse onderwerpen komen hierbij aan bod. Spannend, ontroerend en vervullend om te doen. De groep is klein, het is privéles in een groep. Je leert van elkaar en daardoor maak je grote stappen in je uitdrukking en presentatie. Je went eraan gehoord te worden, in een kring die veilig is. We beginnen met inzingen samen. Vier avonden komt een pianiste de zangers in de cursus begeleiden zodat je de muziek in het geheel en de dialoog met de pianopartij kunt ervaren. Soms hebben we geluk dat op de andere avonden ook een pianist komt spelen, gewoon omdat ze het leuk vindt om te spelen in deze bijzondere groep.

Het zijn twee lange cursussen, en een korte aan het eind voor wie het leuk vindt om even te proeven hoe het is om mee te doen. Je kunt als je een paar keer wilt proeven in een ander deel van het jaar, even contact met me opnemen of er plaats over is in de groep.

Kosten 8x 142 Euro, jongeren 117 Euro. Korte cursus 46 Euro, jongeren 38 Euro.

Dit zijn de data voor schooljaar 2019/2020:

Cursus herfst/winter begint op 18 september 2019
Data: 18 september, 2 oktober, 16 oktober, 30 oktober, 13 november, 27 november, 11 december, 8 januari. Inhaalmogelijkheid 15 januari

activiteit is geweest

Cursus winter/lente begint op 22 januari 2020
Data 22 januari, 5 februari, 19 februari, 4 maart, 18 maart, 1 april, 15 april, 6 mei. Inhaalmogelijkheden 13 en 20 mei.

activiteit is geweest

Deze cursus is vol, maar meld je aan bij vankeulen.inge@gmail.com, dan begin ik een tweede groep wanneer zich er nog twee aanmelden, met een paar mensen van de andere groep, op de andere woensdagavonden.

Cursus begin zomer begint op 27 mei 2020
Data: 27 mei, 17 juni, 1 juli, inhaalmogelijkheid 8 juli