Cursus liedzang

cursus liedzang

De cursus ‘zing je lied’ is voor mensen die een lied willen kunnen overbrengen op anderen. Hoe komt het over, wat vraagt de interpretatie van dit lied of deze stijl? Zangtechnische onderwerpen, articulatie, verbinding van wat je zingt met je lichaamstaal, zeer diverse onderwerpen komen hierbij aan bod. Spannend, ontroerend en vervullend om te doen. De groep is klein, het is privéles in een groep. Je leert van elkaar en daardoor maak je grote stappen in je uitdrukking en presentatie. Je went eraan gehoord te worden, in een kring die veilig is. We beginnen met inzingen samen. Vier avonden komt een pianiste de zangers in de cursus begeleiden zodat je de muziek in het geheel en de dialoog met de pianopartij kunt ervaren. Soms hebben we geluk dat op de andere avonden ook een pianist komt spelen, gewoon omdat ze het leuk vindt om te spelen in deze bijzondere groep.

Het zijn twee lange cursussen, en een korte aan het eind voor wie het leuk vindt om even te proeven hoe het is om mee te doen. Je kunt als je een paar keer wilt proeven in een ander deel van het jaar, even contact met me opnemen of er plaats over is in de groep.

Dit jaar werken we buiten, onder de overkapping van landgoed Kraaybeek. Door hier te werken, genieten we niet alleen van het heerlijke landgoed, maar steunen we ook de zelfoogsttuin op het landgoed.

 

Korte liedcursus – 3x woensdagavond – in juni en juli 2021

Data 9 juni, 23 juni, 14 juli. 20.15 is er thee, 20.25 gaan we inzingen, 2140 afronden.
Op 7 juli is er een leerlingenconcert waar je als je wilt, iets kunt laten horen aan publiek.
Woensdagavonden 20.15 tot 21.40 uur.
Prijs volwassenen 59 euro, jongeren >21 jaar 48 euro.

 

activiteit is geweest

 

Liedcursus najaar 2021 – 8 keer, om de week op woensdagavond september 2021-januari 2022

Woensdagavonden 20.15 tot 21.40 uur.
Data: 15 en 29 september, 13 en 27 oktober, 10 en 24 november, 12 en 26 januari. Je ziet, de drukke decembermaand slaan we over.
Kosten 8x 156 Euro, jongeren 129 Euro.

Deze cursus heeft nog 1 plaats vrij

activiteit is geweest