Cursus liedzang

cursus liedzang

De cursus ‘zing je lied’ is voor mensen die een lied willen kunnen overbrengen op anderen. Hoe komt het over, wat vraagt de interpretatie van dit lied of deze stijl? Zangtechnische onderwerpen, articulatie, verbinding van wat je zingt met je lichaamstaal, zeer diverse onderwerpen komen hierbij aan bod. Spannend, ontroerend en vervullend om te doen. De groep is klein, het is privéles in een groep. Je leert van elkaar en daardoor maak je grote stappen in je uitdrukking en presentatie. Je went eraan gehoord te worden, in een kring die veilig is. We beginnen met inzingen samen. Vier avonden komt een pianiste de zangers in de cursus begeleiden zodat je de muziek in het geheel en de dialoog met de pianopartij kunt ervaren. Soms hebben we geluk dat op de andere avonden ook een pianist komt spelen, gewoon omdat ze het leuk vindt om te spelen in deze bijzondere groep.

Het zijn twee lange cursussen, en een korte aan het eind voor wie het leuk vindt om even te proeven hoe het is om mee te doen. Je kunt als je een paar keer wilt proeven in een ander deel van het jaar, even contact met me opnemen of er plaats over is in de groep.

Dit jaar werken we buiten, onder de overkapping van landgoed Kraaybeek. Dit bieden zij van harte aan. Met deze cursus steunen wij op onze beurt  de stichting Grondbeheer. Daarmee komt het landgoed Kraaybeek van haar hypothecaire last af en blijft de biologische landbouwgrond veiliggesteld buiten de handen van particulieren of eventuele beleggers.

Kosten 8x 156 Euro, jongeren 117 Euro.

Dit zijn de data van september 2020 tot januari 2021, woensdagavonden 20.20 tot 21.30 uur:
16 september, 30 september, 14 oktober, 28 oktober, 25 november, 9 december, 6 januari, 20 januari.

activiteit is geweest