Cursus zangtechniek

cursus zangtechniek

 

Cursus zangtechniek 

Door de omstandigheden zijn alle binnencursussen afgelast. Maar houd de website in de gaten voor de activiteiten die buiten in het bos plaatsvinden! Bijvoorbeeld de sing-ins, de meezingochtenden en de liedklas.

 

Ieder kwartaal begint een nieuwe cursus zangtechniek van 8 lessen.

De cursus bestaat uit oefeningen en uitleg, aangevuld met het zingen van meerstemmige liederen in uiteenlopende stemmingen om de oefeningen in de praktijk te brengen. Iedere week krijg je een of twee oefeningen mee om thuis door te werken, soms krijg je oefeningen speciaal voor jouw stem. Er is veel ruimte voor individuele aandacht. Je leert van het oefenen maar ook door te luisteren hoe er met een ander gewerkt wordt. Daardoor maak je snel vorderingen in zowel je eigen stemgebruik als het begrip voor hoe de stem reageert.  Voor wie het fijn vindt om zangles in een groep te volgen en samen te zingen. Je oefent op je eigen niveau, dus beginners en gevorderden komen beiden aan hun trekken. Leeftijd: 14-100 jaar.

Iedere drie maanden kun je instromen in de cursus. De prijs voor drie maanden (8 lessen) is 102 Euro.  Voor jongeren tot met 21 jaar 85 Euro. De minicursus adem en zingen (4 lessen) is 51 Euro, voor jongeren 42,50 Euro. Na elke serie is er een inhaal-les gepland voor het geval ik een keer niet kon. (Op die manier blijf ik beschikbaar voor concerten.)

De lessen vinden plaats in Driebergen op woensdagavonden 19.15-20.15 uur (niet in de schoolvakanties). Om 19.00 uur is er thee.