Meezingochtenden


Meezingochtenden niet meer in het Beauforthuis maar in het bos van Driebergen

Per juni kan het weer!! Samenkomen – op afstand – met groepen. We nemen geen risico en zingen in het bos waar we niet hoeven te ventileren.

Volop zingen met een groep mensen, wat heerlijk is dat! Op je gehoor iets aanleren, en genieten van de klanken, soms meerstemmig. Muziek uit diverse windstreken en tijden. Spontaan en bevrijdend. Zingen, spelen en improviseren zonder bladmuziek. Voor wie graag met anderen zingt, voor wie niet weet of die wel zingen kan, voor wie veel van blad zingt en eens zonder wil, voor wie er naar verlangt om samen te zingen.

Komende data zondag-meezingochtenden in het bos: 

14 juni 2020 Pinksteren en godinnen uit alle wereldstreken. Opgeven  hier
19 juli 2020 Voluit zomerzang. Opgeven hier
30 augustus 2020 Gebruind en uitgerust. Opgeven hier

Tijd 10.30-12.00 uur. Reserveren kan. Daarna krijg je een mail met beschrijving hoe je er komt. De plaatsen met juiste afstand zijn aangegeven op de grond. Er zijn een aantal zitplaatsen voor wie niet lang kan staan.

 

Meezingochtenden in IJsselstein

De meezingochtenden in theater Pantalone IJsselstein waren tot nu toe afgelast. We zijn bezig met een mooie buitenlocatie in de buurt van Pantalone. Dan zou die van 7 juni doorgang kunnen vinden.

19 januari 2020 Winterzang, engelenstemmen

29 maart 2020 Zelfreflectie, naar binnen en buiten zingen

7 juni 2020 De pinkstergeest in diverse culturen

Tijd 11.00-13.00 uur, met pauze. Genieten, zingen, spelen, luisteren, bewegen. Begeleid door pianist Sjoerd Brouwer of Ronald van Eunen. Prijs 15/7,50 E. Reserveren kan hier Hiermee kom je op de website van Theater Pantalone, Linnaeusweg 5, IJsselstein.