Zondagochtendworkshops


Zondagochtend-improvisatie en muzikale spelen

14 maart, 11 april, 9 mei en 6 juni zondagochtend

in de Stichtse Vrije School, Socrateslaan 24 te Zeist 10.30 – 12.15 uur

We werken met voor iedereen toegankelijke oefeningen aan vaardigheden die je nodig hebt voor improvisatie: een muzikale beweging doorgeven, sterk luisteren, wakker zijn zonder te scherpe focus, reageren vanuit focus terwijl je het geheel waarneemt. We gaan werken aan nieuwe vormen van improvisaties, met medeklinkers, klinkers, clusters. Wat we ook oefenen, met en zonder muziek, met en zonder beweging, je zult merken dat alles muzikaal is. Met deze workshop school je je zintuigen.
Wat je zeker kunt verwachten is: veel plezier, samen-zijn, lachen afgewisseld met concentratie, en het zelf maken van nieuwe muziek. Hiermee werk je behalve aan ontspanning ook aan muziek van de toekomst! Muziek waar iedereen aan mee kan doen en die je op het moment zelf creëert samen.
De ochtenden zijn los van elkaar te volgen maar hebben wel een opbouw waardoor je verdiept en er beter in word.
Er is goede aandacht voor de veiligheid en de maatregelen. Zorg om die reden voor een extra vest of sjaal. Ik werk met een co2 meter. Ook is er een ionosator in de ruimte, die ziektekiemen neutraliseert waardoor ze neerslaan.

Dit zijn de komende data van zondagochtendworkshops:

14 maart 2021 – 15 euro

activiteit is geweest

11 april 2021 – 15 euro

activiteit is geweest

9 mei 2021 – 15 euro

activiteit is geweest

Extra: 6 juni 2021 – 15 euro

Deze improvisatie-ochtenden zijn geaccrediteerd als beroepsspecifieke bijscholing voor muziektherapeuten bij het register vaktherapie. Bij de NVKT zijn deze geaccrediteerd voor 6 punten onder AM nummer 2021-0037.

 

Meezingochtenden in IJsselstein

De meezingochtenden in theater Pantalone IJsselstein zijn voorlopig afgelast. We hopen rond februari/maart hier weer mee te kunnen beginnen.

Tijd 11.00-13.00 uur, met pauze. Genieten, zingen, spelen, luisteren, bewegen. Begeleid door pianist Sjoerd Brouwer of Ronald van Eunen. Prijs 15/7,50 E. Reserveren kan hier Hiermee kom je op de website van Theater Pantalone, Linnaeusweg 5, IJsselstein.