Meezingochtenden


Meezingochtenden op zondagmorgen

Zing je in een koor, solo in een band, of alleen onder de douche? Maakt niet uit. In deze meezingochtenden gaat het om het (terug)vinden van onze creativiteit. We zingen zonder bladmuziek. Hoe mooi muziek van bladmuziek ook is, het ontneemt ons soms onze spontaniteit. Speelsheid is ons instrument op deze ochtenden.
Muziek van over de hele wereld die ons ontroert, verbindt en de gekkigheid in onszelf naar boven haalt. Deelname vanaf 14 – 100 jaar.

Kom mee doen op zondagochtenden 10.30-12.15 uur. Muzikale leiding  Inge van Keulen. Pianobegeleiding Ronald van Eunen.

Deelname: 16 euro volwassenen. Jongeren / kleine beurs 7 euro.

Vanaf april weer terug in het Beauforthuis!
Woudenbergseweg 70 Austerlitz (bij Zeist)

 

 

Zondagmorgen 12 juni in Beauforthuis 10.30-12.15 uur

Woudenbergseweg 70 Austerlitz (bij Zeist)

Deze ochtend nog in pinkstersfeer, en daarnaast keltische muziek.

Schrijf hier in

 

Zondagmorgen 17 juli in Beauforthuis 10.30-12.15 uur

Woudenbergseweg 70 Austerlitz (bij Zeist)

We zingen uitbundig van de volle zomer, het groen, de warmte en de late avonden.

Schrijf hier in

 

Zondagmorgen 21 augustus in Stichtse vrije school, Socrateslaan 24 Zeist,  10.30-12.15 uur

activiteit is geweest

 

De data voor herfst tot kerst zijn:
25 september, 23 oktober, 27 november, 26 december (familie-meezing) 2022

Let op, 21 augustus is op de Stichtse Vrije School, Socrateslaan 24 Zeist, gebouw met de klok op het dak, volg de pionnen vanaf de ingang.

Zondagochtend-improvisatie en muzikale spelen

vervolgt op zondagochtenden wanneer ik weer ruimte heb om dit te organiseren, en op aanvraag!

 10.30 – 12.15 uur

We werken met voor iedereen toegankelijke oefeningen aan vaardigheden die je nodig hebt voor improvisatie: een muzikale beweging doorgeven, sterk luisteren, wakker zijn zonder te scherpe focus, reageren vanuit focus terwijl je het geheel waarneemt. We gaan werken aan nieuwe vormen van improvisaties, met medeklinkers, klinkers, clusters. Wat we ook oefenen, met en zonder muziek, met en zonder beweging, je zult merken dat alles muzikaal is. Met deze workshop school je je zintuigen.
Wat je zeker kunt verwachten is: veel plezier, samen-zijn, lachen afgewisseld met concentratie, en het zelf maken van nieuwe muziek. Hiermee werk je behalve aan ontspanning ook aan muziek van de toekomst! Muziek waar iedereen aan mee kan doen en die je op het moment zelf creëert samen.
De ochtenden zijn los van elkaar te volgen maar hebben wel een opbouw waardoor je verdiept en er beter in word.
Deze improvisatie-ochtenden zijn geaccrediteerd als beroepsspecifieke bijscholing voor muziektherapeuten bij het register vaktherapie. Bij de NVKT zijn deze geaccrediteerd voor 6 punten onder AM nummer 2021-0037.

 

Meezingochtenden in IJsselstein

De meezingochtenden in theater Pantalone IJsselstein zijn voorlopig afgelast. We hopen in het najaar hier weer mee te kunnen beginnen.

Tijd 11.00-13.00 uur, met pauze. Genieten, zingen, spelen, luisteren, bewegen. Begeleid door pianist Sjoerd Brouwer of Ronald van Eunen. Prijs 15/7,50 E. Reserveren kan hier Hiermee kom je op de website van Theater Pantalone, Linnaeusweg 5, IJsselstein.