Zondagochtendworkshops


Zondagochtend-zang

Elke maand zondagochtend in de Stichtse Vrije School.
10.30-12.15 uur

Nu het een paar weken verboden is geweest om als groep te zingen, heb ik de inhoud van de meezingochtend veranderd. Dit wordt een oefenochtend improvisatie. We werken met voor iedereen toegankelijke oefeningen aan vaardigheden die je nodig hebt voor improvisatie: een muzikale beweging doorgeven, sterk luisteren, wakker zijn zonder te scherpe focus, snel reageren. We gaan werken aan nieuwe vormen van improvisaties, met medeklinkers, klinkers, clusters.
Wat je zeker kunt verwachten is: veel plezier, samen-zijn, lachen afgewisseld met grote concentratie, en het zelf maken van nieuwe muziek.
De link om je op te geven is hier
Op dit moment is het zangverbod voor groepen al weer passe. Wat op zondagmorgen 20 december precies zal zijn toegestaan, durf ik nu nog niet te zeggen. Ik weet wel dat ik tegen die tijd behoefte heb aan het zingen van kerstliederen, dus als het even kan, dan doen we dat die ochtend, met pianist!

Je kunt hier reserveren

Er is goede aandacht voor de veiligheid en de maatregelen. Zorg om die reden voor een extra vest of sjaal.

Dit zijn de komende data van zondagochtendzang:

6 december 2020
20 december 2020
10 januari 2021
7 februari 2021
14 maart 2021
11 april 2021
9 mei 2021

 

Meezingochtenden in IJsselstein

De meezingochtenden in theater Pantalone IJsselstein zijn voorlopig afgelast. We hopen rond februari/maart hier weer mee te kunnen beginnen.

Tijd 11.00-13.00 uur, met pauze. Genieten, zingen, spelen, luisteren, bewegen. Begeleid door pianist Sjoerd Brouwer of Ronald van Eunen. Prijs 15/7,50 E. Reserveren kan hier Hiermee kom je op de website van Theater Pantalone, Linnaeusweg 5, IJsselstein.