Sing-in dinsdagavond

Op dinsdagavond kun je meezingen in het bos in Driebergen

Per juni mogen we weer met een aantal mensen bijeen komen, mits op de juiste afstand. We nemen geen risico, dus we zingen in het bos, waar niet geventileerd hoeft te worden.

We zingen zonder bladmuziek, zodat je in het samen zingen op kunt gaan. Spontaniteit en speelsheid zijn onze instrumenten. Soms eenstemmig, soms meerstemmig. Het is zowel voor koorzangers als voor mensen die enkel onder de douche zingen, fijn om te doen. We zorgen er altijd voor dat je behalve heerlijk voluit zingen, ook iets nieuws leert. We maken improvisaties, en op deze mooie locatie zullen we daar zeker de omgeving in betrekken. De liedkeuze is van over de hele wereld, en heeft vaak te maken met de tijd van het jaar of de feesten die dan gevierd worden.

We zorgen dat ieder zich veilig kan voelen, door de plaatsen aan te geven op de grond. We hebben een aantal klapstoelen mee voor wie niet een ruim uur kan staan, dus als nodig kies je een plek met stoel.

De avonden zijn op dinsdagen 19.45 – 21.00 uur.
Data: 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli, 14 juli, 21 juli.

Vooraf reserveren is nodig vanwege het maximum aantal deelnemers. Dat kan via de onderstaande knoppen. Na opgave krijg je een mail waarin staat hoe je er komt.
7 x meedoen kost 75 Euro. Je kunt ook per keer opgeven: 15 Euro. Voor kleine beurs en jongeren (tot 25 jaar) is het 5 Euro per keer.

activiteit is geweest

 

activiteit is geweest

activiteit is geweest

activiteit is geweest

activiteit is geweest