Stemtraining voor professionals

Groepstraject met individuele sessies

stemtraining voor professionals

 

  • Werkt u beroepsmatig veel met uw stem?
  • Bent u na een dag werken soms hees of moe van het spreken?
  • Hebt u soms het gevoel (te) hard te moeten spreken om uw cliënten te blijven boeien?
  • Zou u willen dat uw cliënten aan uw lippen hangen wanneer u spreekt over dat waar uw passie ligt?
  • Bent u er zeker van dat u inhoudelijk iets te brengen hebt aan uw cliënten maar zoekt u hoe u ze meer bereiken kunt?
  • Zou u willen spreken voor een groep in volledige aanwezigheid en contact met uzelf?
  • Zou u ‘moeiteloos’ willen kunnen spreken?
  • Wilt u wel eens horen hoe u zou kunnen klinken?

Als u zich herkent in een of meerdere van deze vragen, dan kunt u baat hebben bij het traject stemgebruik voor professionals. Als uw werk uw passie is, dan verdient dat uw ruime stem. Daarmee kunt u uw passie volledig overbrengen. De stem is een instrument dat zeer krachtig kan zijn omdat ze een lading meevoert die verder draagt dan de inhoud van de tekst alleen. Dit is echter een kracht waar openheid, kwetsbaarheid en een actieve gelatenheid aan vooraf gaat.

Belangrijk wanneer u uw stem veel gebruikt, is dat u hiermee handig wordt, dat u leert spelen met de energie die de stem aanstuurt. Dat betekent dat u in uzelf, met concrete fysieke aanwijzingen leert waarnemen waar u meer inspanning en waar u meer ontspanning kunt leveren voor een gebalanceerde stem. Dat u leert om open te zijn voor inspiratie van het moment, wat erg bloot voelt eerst maar wel de enige manier is om zonder kopzorgen, authentiek voor een groep te staan. En dat u uw aandacht leert afstemmen tijdens het stemgebruik, zodat u in staat bent om tegelijkertijd contact met uw boodschap, uzelf en uw publiek te houden.

Het traject bestaat uit twee groepsbijeenkomsten en vijf individuele sessies. U krijgt feedback en ondersteuning van de cursusleider en de medecursisten. U leert op een geheel andere manier uw stem te horen en te laten klinken, waardoor u zich rustiger voelt en met lichtheid en helderheid kunt spreken.

Een pittige cursus in een veilige sfeer voor wie wil leren effectiever te werken met de stem.

Voor meer informatie over data en prijzen:

vankeulen.inge@gmail.com

0343 78 55 62