Zomerzangweek

zomerzangweek op kasteel

Zomerzangweek met de Messiah

Zes intensieve werkdagen. ’s Morgens oefeningen, bij goed weer in het veld, geleide meditatie, nieuwe mogelijkheden van je stem ontdekken, wakkermakende oefeningen met ritme en zang. Dan pauze en daarna koorzang, hard werken afgewisseld met voluit zingen. In de middag beginnen we met koorzang, soms stemgroeprepetities. Daarna openbare lessen met begeleiding van een pianist. Ieder komt meermalen aan beurt om te zingen en met behulp van aanwijzingen daarin verder te komen. U zult verrast worden door uw eigen stem. ’s Avonds ontspanning en gezelligheid voor wie dat wil. U kunt de muziek vooraf thuis al beluisteren.

 

Locatie
Chateau Cortils bij Visé (tussen Maastricht en Luik), is een 17e eeuws kasteel, gelegen in een beekdal van de Voerstreek. Het is omringd door park en landgoed, vijver, beekjes, weilanden en bosrand. Het kasteel en landgoed zijn eigendom van Boudewijn en Constance Laugs. Het oude kasteel is deels door hen gerestaureerd voor permanente en vakantie-bewoning, deels nog in restauratie. Hun ideaal is het landgoed beschikbaar te maken als een plek van stilte, ontmoeting en kunst. 

Voor informatie en foto’s (nb. niet voor boeking!), kijk op www.laugs.com

Data
Van 27 juli t/m 3 aug; aankomstdag vrijdag 27 juli, vertrekdag vrijdag 3 augustus.

Parallel aan deze week is er op het kasteel ook een schilderweek onder leiding van een bevriende schilderdocent, Erik Lemmens. We eten ’s avonds samen met hen.

Verblijf
Je kunt kiezen tussen kamperen in het kasteelpark (eigen tent meenemen), of een bed in een kleine groepsaccomodatie in het kasteel voor zover beschikbaar. Voor andere kamerwensen, bijv. een- of tweepersoons kamer, kun je direct contact opnemen met Boudewijn Laugs (dus niet boeken via de website), tel. 00-32-43770360 of e-mail boudewijnlaugs@gmail.com

Verzorging
Ontbijt en lunch verzorg je zelf. ’s Avonds is er een warme maaltijd, verzorgd door de kok van het kasteel. Inschrijven voor de hele week bij aanmelding.

Prijzen 
Zomerwerkplaats € 395,-
Verblijf in groepsaccomodatie, 7 overnachtingen € 126,-
Kamperen, 7 overnachtingen € 70,-
Warme maaltijd € 105,-

Informatie en aanmelding
Inge v. Keulen 0343 78 55 62   vankeulen.inge@gmail.com